Julhälsning till alla boende

  • Budget Container
  • Pågående och kommande arbeten
  • Motioner
  • Skräp i trapphus/Soprum
  • Stängd Expedition

Budget

Styrelsen har nu gjort klart budgeten för 2023. Det kommer bli en hyreshöjning med 10% på grundavgiften. Extra förråd 10% , P-platser utan el 50kr med el 75kr och garage 75kr. Ladd-Stolpar 50kr och husvagnsparkeringar 125kr.

Container

Vi ställer ut en container placerad utanför husen 50 – 52 från den 27 december fram till den 16 januari. Där kan ni slänga allt julpapper, granar mm. men passa även på att städa upp och släng saker ni inte vill ha kvar. OBS! Inga elektroniksopor.

Pågående arbeten och kommande arbeten

Ny p-plats framför hus 38 och energiåtgärder om vi får bidrag från EU.

Motioner

Motioner till årsstämman ska lämnas in senast den 1 februari till Vicevärd expeditionen eller maila in till styrelsen.brfarsta@hotmail.com

Skräp i trapphus/Soprum

Det får inte ställas något i trappuppgångarna eller utanför lägenheterna, t.ex. barnvagnar, uteleksaker, cyklar, rullatorer eller soppåsar som står flera dagar. Trapphusen är en utrymningsväg vid eventuell brand samt en olägenhet för ambulanspersonal som behöver komma fram. Det finns två återvinningsstationer vid parkeringarna så ställ ingen elektronik, glas, batterier mm. på golvet i soprummet! Vi kommer att sätta upp kameror i soprummen då det slängs väldigt mycket som inte ska slängas där och det skräpas ner.

Stängd Expedition

Jag kommer ta julledigt från torsdagen den 22 december till fredagen den 6 januari. Vid akuta ärenden kan ni vända er till Ordförande Hans Lindberg 070-824 82 33. På måndag den 9 januari är expeditionen öppen igen som vanligt mellan kl. 17:00-19:00. Då är ni välkomna igen.

Med dessa rader vill vi från styrelsen och anställda önska er alla en God Jul och Gott Nytt År! Var rädda om varandra och njut av ledigheten, maten och snön om den kommer.

Uppsala den 6 december 2022
Styrelsen genom

Linda Thurin
Vicevärd